top of page

BMW 3.8 CSI E9 Gulf


Deze BMW 3.8 csi E9 werd reeds volledige gerestaureerd naar absolute nieuwstaat, zowel het koetswerk, het interieur als het mechanische gedeelte zijn in topconditie. De eigenaar zocht een originele look om de wagen echt uniek te maken. Ons design team ging aan de slag met het populaire GULF thema en maakte er een beschadigde, verroeste versie van, dat sterk contrasteert met de uitmuntende staat van de auto. Door het gebruik van hoge resolutie elementen en onze HD print technologie is het eindresultaat super realistisch, de meeste mensen moeten letterlijk over de auto wrijven om te geloven dat dit een wrap is. Een absolute blikvanger deze oldie, en met 280pk zijn de prestaties helemaal gematched met de looks!

Ook graag een unieke print op uw wagen?

Cette BMW 3.8 csi E9 est complètement restaurée, y compris l'interieur et la partie mechanique. Le propiétaire etait a la recherche d'un look unique donc notre team de graphiste ce sont mis au travail avec le theme Gulf populaire, et en on fais un version plein de degas et de rouille. En utilisant des element en haute resolution et notre technique d'imprime HD le resultat en super realiste. La plus part des gens doivent frotter sur la voiture pour se rendre compte qu'il s'agit d'un covering. Elle est vraiment sublime cette ancêtre, et avec 280 chevaux les prestations suivent le look!

Un design unique sur votre voiture?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page