top of page

Volvo XC90 Mystic Blue


De Volvo XC90 is al indrukwekkende verschijning op zich, maar met deze Mystic Satin Blue wrap komt hij helemaal tot z'n recht. De aggresieve koetswerkvormen worden geaccentueerd, en het blauw lijkt wel van tint te veranderen naargelang de lichtinval.

Daarnaast blijft de originele lak beschermt van krassen, steenslag en UV, en kan de wrap verwijderd worden zonder lakschade om terug te keren naar het origineel.

La Volvo XC90 est une voiture impressionnante, mais avec ce cover Mystic Satin Blue elle est sublime! Les lignes de carrosserie agressives sont vraiment accentués, et la couleur a l'air de changer dépendant de la luminosité. Le peinture d'origine reste protégé de griffes et l'UV, et le covering peut être retiré sans degas.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page