top of page

MDK RX Ford Fiesta


Dit weekend is het zover, Michael de Keersmaecker zal deelnemen aan de 2de manche van het European RX championship te Mettet! HEt MDK RX team zal aan aan de start staan met een Fiesta en Racetrailer die alvast niet moet onder doen voor de World RX teams, en we wensen het team alvast een dito prestatie toe! De volledige livery en stijl van het team werd door ons ontworpen en geplaatst.

Meer dan 130 m2 folie kroop alvast in de wrap van trailer en rallycar!

Ook graag een nieuwe look voor uw raceteam?

Ce weekend, Micheal de Keersmaecker prendra enfin le depart a la 2ième manche du European RX Chamionship a Mettet! Le team MDK RX sera present avec leur Fiesta et leur camion racing qui ne seront pas mal placé entre les competiteurs du World RX!

Le style complet du team a été conçu et placé par nos services, plus de 130m2 de vinyl placé!

Un nouveau look pour votre equipe racing?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags