top of page

Maserati GT Italia


Maserati GT carwrap italia

Forza Italia is een understatement bij het zien van deze Maserati GT! Als deelnemer van de Runball Rally moet je nu eenmaal opvallen tussen die "gewone" supercars, en het thema voor deze italiaanse volbloed was snel gekozen. Met een achterliggende carbonstructuur werd een knappe print gewrapt en rode accenten toegevoegd.

Dit exemplaar is gepersonaliseerd tot aan de ventieldopjes toe!

Ook graag een uniek design op jou (super)car?

Contacteer ons voor een offerte!

Forza Italia est un theme ideal pour cette Maserati GT. Question d'être vus entre tout ces super cars "simple" du Runball Rally. Un imprime full color avec fond carbone donne un look canon a l'italienne. Cette Maserati est personallisé jusu'au soupapes!

N'hesitez pas a nous contacter pour une offre.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page