top of page

Runball Fir8Starter


De 2016 editie van Runball Rally heet dit jaar Coast to Coast, maar de eigenaar van deze Audi R8 GT bereid zich reeds voor op een Interstellar editie! Ons design werd gebaseerd op een futuristische space racer inclusief warp drive en race scars. Met de opvallende kleurstelling en de leuke details in de wrap ziet deze wagen er bijna even snel uit dan hij werkelijk is. Zelfs stilstaand kan genoten worden van de haarscherpe design features en afwerking.

Neem je dit jaar mee aan een rally? Contacteer ons en wij zorgen ervoor dat je wagen er uit springt!

L'edition 2016 du Runball Rally est nommé Coast to Coast, mais le proprio de cette Audi R8 GT se prépare déjà pour l'édition Interstellaire! Notre design est basé sur un bolide de course en espace futuristique avec un warp drive et des cicatrices de course. Avec les couleurs petantes et les details chouettes dans le covering, a la l'air presque aussi rapide qu'en realité. Même a l'arret vous pouvez observer le design hyper detaillé et la finition.

Vous participez a un rally? Contactez-nous et on fera sorte que votre bolide resorte fortement!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page