top of page

Porsche Cayman GT4 Xpel


Porsche Cayman GT4 Xpel Paint protection by BCSignature.be

De nieuwe Cayman GT4 is de langverwachte stap over de grens. Een stap naar de andere kant van de omheining – naar het circuit. Met deze vooruitzichten koos de eigenaar van dit wit exemplaar ervoor om zijn volledige wagen te beschermen met Xpel ultimate folie. Zo kan hij zorgeloos genieten van trackdays en alle performance die deze supersportieve Cayman te bieden heeft. Xpel Ultimate blijft niet alleen onzichtbaar, maar zorgt met zijn zelfhelende functie dat krassen verdwijnen bij warmte (van zonlicht of warm water bij het wassen). De volledige set wordt voorgesneden aangeleverd waardoor lakschade uitgesloten is.

Aarzel niet langer, en vraag vrijblijvend een offerte om uw (sport)wagen te beschermen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page