top of page

Maserati GranTurismo XPEL


Maserati GranTurismo Sport Xpel Protective Wrap by BCSignature.be

Om zorgeloos te kunnen genieten van deze fonkelnieuwe Maserati GranTurismo koos de eigenaar ervoor om de volledige snuit van zijn supersportwagen te laten beschermen in anti steenslag folie. Er werd Xpel Ultimate zelfhelende steenslagfolie voorzien op de volledige voorbumper, spatborden, motorkap,koplampen, spiegels, klinken, A-stylen, voorste deel van het dak en een beschermstrip aan de koffer. Daarnaast werden enkele accenten zoals de spiegels, kofferspoiler, klinken en zijschoten in het 3M Glossy metallic black gewrapped.De voorgesneden Xpel patronen passen als gegoten waardoor de beschermkit vrijwel onzichtbaar is, en er geen mes aan te pas komt. De zelfhelende polymeren in deze folie zorgen ervoor dat krassen verdwijnen bij warmte (wassen, zon,...)waardoor de auto altijd een showroom look zal behouden, zelfs al wordt hij regelmatig boven de snelheidslimiet gejaagd.

Aarzel niet langer en bescherm uw (sport)wagen vandaag nog voor het te laat is! Bekijk alle info over Xpel beschermende wraps op onze protective wrap pagina, of vraag een offerte aan.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page