top of page

BMW M5 - Blue Thunder


Deze M5 F10 werd donkergrijs geboren. Na 2 jaar rijplezier besloot de eigenaar dat het tijd werd voor een remake in Frozen Blue Metallic. Bij het vergelijke van de kleurstalen werd geopteerd voor Avery Brilliant Blue Matte Metallic, wat de originele kleur van BMW het sterkste benaderd. De kleur past schitterend bij de zwarte nieren en verdonkerde ruiten, en het gebrul van de Akrapovic uitlaten maken het plaatje helemaal af.Voor deze wrap dienden enkel de klinken, antenne en logo's verwijderd te worden, waardoor de demontage heel beperkt gehouden wordt, maar toch een perfecte afwerking als eindresultaat heeft.De eigenaar heeft de indruk van een nieuwe wagen, met een fractie van de kostprijs.De originele lakkleur is nu beschermd tegen gebruiksschade en het nieuwe jasje kan wanneer gewenst terug verwijderd worden.

Kan uw wagen ook een makeover gebruiken? Vraag uw offerte aan.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page