Klik op het project om alle details te zien.

Cliquez sur le projét pour voir tous les détails.

BMW i8 Matte Black

Deze oranje BMW i8 Roadster gaat in Beast-Mode! Met een volledige omslag van oranje tot matzwart krijgt het een super stoere uitstraling. Omwille van de vleugeldeuren, hebben we ook de volledige sluitkanten van de deuren gewrapped , zodat er geen oranje meer te zien is als de deuren open zijn. Het lijkt wel de Batmobiel zo! Is dit de i8 Roadster van je dromen? Hij staat nu te koop bij BMW garage Jorssen. Verdient je wagen ook een stoere wrap? Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Transactief MAN TGE Custom wrap

We wrapten de Transactief Defender ongeveer een jaartje geleden, en nu heeft Transactief z'n Adventour vloot uitgebreid met een MAN TGE. Om gigantisch witte om te toveren tot een rijdend reclamebord dat zich ook in de bossen thuisvoelt, ging ons design team aan de slag met het bestaande ontwerp, met enkele toepasselijke toevoegingen. Het thema werd behouden, maar persoonlijke foto's werden geintegreerd, zowel in het mountainbike als in het snowboard segment. De hoogtelijnen werden uitgebreid met wat bergen, die ook op het Transactief textiel terug te vinden zijn. Na het goedkeuren van het ontwerp werd alles in productie geplaatst. Er werd opnieuw gekozen voor een matte afwerking van de Avery

Ferrari 488 - XPEL Ultimate Plus

Deze knalgele Ferrari 488 is met z'n 661 een van de snelste en behendigste supercars. Om het koetswerk tegen deze snelheden intakt te houden, werd gekozen om de snuit in XPEL Ultimate Plus te wrappen. Deze ultratransparante beschermfolie van 192 micron dik heeft een zelfhelende toplaag waardoor krassen en swirls vanzelf verdwijnen als de wagen in de zon staat of gewassen wordt met warm water. Na het aanbrengen van de lakbescherming folie, werd ook een XPEL Fusion Keramische coating aangebracht. Deze coating maakt de folie en het koetswerk water en vuil afstotend en beschermd tegen vliegjes, vogelpoep en andere chemische aanvallen op het koetswerk. Verdient jouw wagen ook de beste bescherming

Land Rover Velar - Matte Black Car Wrap

Hoe stoer is jouw Velar? Deze is een gemene machine! Full Wrap in Avery Matte Black voor ultieme stoerheid. Verdient je auto die extra stoerheid? Vraag vrijblijvend je offerte.

Alfa Romeo Stelvio XPEL Ultimate Plus

Dit is ongetwijfeld de best uitziende SUV die er is, en het is echt de moeite waard om die looks te beschermen. De volledige neus en achterbumper zijn beschermd met XPEL Ultimate Plus Paint Protection-film. Omdat het hele interieur voorzienis van Carbon onderdelen, hebben we ook de Carbon elementen van het dashboard, de deuren en de achterkant van de stoelen beschermd. Bovenop de lakbeschermingsfolie hebben we XPEL Fusion Ceramic-coating toegevoegd om het schoon te houden in een handomdraai. Verdient je auto ook de best beschikbare bescherming? Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Porsche Cayenne - Carwrap Matte Metallic Blue

Deze Porsche Cayenne Hybrid gaat van zwart naar mat metallic blauw. Het hele koetswerk werd schoongemaakt en met geclayed, voordat de wrap paneel per paneel werd aangebracht voor maximale dekking. Bovenop de gekleurde film hebben we een extra XPEL Fusion Ceramic-coatingbescherming toegevoegd voor eenvoudig onderhoud en de beste UV-bescherming. Verdient jouw wagen ook een exclusieve kleur? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Alpine A110 XPEL Ultimate Plus

Deze Alpine A110 kwam langs voor een volledige XPEL Ultimate Plus bescherming van de snuit en de zijschorten. Deze volledig transparante lakbeschermingsfolie voorkomt steenslag en krassen. De zelfhelende toplaag laat krassen verdwijnen bijwarmte, zo blijft hij in absolute showroomstaat. Naast de bescherming werden ook enkele satijnzwarte accenten toegevoegd gebaseerd op de racing modellen en een zonneband maakt het sportieve karakter af. Verdient jouw Alpine ook de beste berscherming? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Featured Posts
Recent Posts

© 2020 BY SIGNATURE BVBA. BTW NR BE 0598.688.354