top of page

Geen BESCHADIGING meer
aan je auto?
DAS WRAP GEFIXT!

xpeldoor.jpeg

XPEL, DE BESCHERMFOLIE VOOR JE KOETSWERK

Je deur die openslaat tegen een muurtje, iemand de de koffer onvoorzichtig uitlaad, krassen van nagels in de klinkholtes of van zolen in de instaplijsten, het zijn bijna onvermijdelijke gebruikssporen die elke wagen ondergaat. Maar je hoeft je hierbij niet meer neer te leggen!

XPEL is de marktleider in transparante lakbescherming, en ons Wear & Tear Pack  voorziet elk van deze gevoelige plekken van een laag XPEL Ultimate Plus folie. Deze revolutionaire folie is 200 micron dik (3x dikker dan de lak op je auto), zelfhelend (krassen verdwijnen van zelf) en krijgt 10 jaar garantie op vergeling.

Xpelkoffer.jpeg
XPELWearntearkit.jpg

ALLEEN MAAR Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van de XPEL Wear & Tear Pack is dat het de de lak van uw wagen optimaal beschermd is. Door de beschermende film te gebruiken, hoeft u niet te leven met lakschilfers en bijwerkingen met een lakstift horen tot het verleden, wat niet alleen geld bespaart, maar ook tijd en moeite.

In deze kit beschermen we:

  • Het randje van alle portieren

  • De instaplijsten

  • De kofferinleg

  • De Holtes van de klinken

Onze vakkundige installateurs plaatsen de folie terwijl u wacht.

Kort samengevat

XPEL Wear & Tear Pack biedt een effectieve manier om de gevoelige delen van uw voertuig te beschermen tegen krassen, beschadigingen en slijt. Dankzij deze beschermende film kunt u langer genieten van een schadevrije wagen, wat zowel op esthetisch als op praktisch vlak voordelen biedt.

Je wagen is het waard! Boek onderstaand meteen je afspraak.

Boek Nu
bottom of page