top of page

Geen BESCHADIGING meer
aan je auto?
DAS WRAP GEFIXT!

xpeldoor.jpeg

XPEL, DE BESCHERMFOLIE VOOR JE KOETSWERK

Je deur die openslaat tegen een muurtje, iemand de de koffer onvoorzichtig uitlaad, krassen van nagels in de klinkholtes of van zolen in de instaplijsten, het zijn bijna onvermijdelijke gebruikssporen die elke wagen ondergaat. Maar je hoeft je hierbij niet meer neer te leggen!

XPEL is de marktleider in transparante lakbescherming, en ons Wear & Tear Pack  voorziet elk van deze gevoelige plekken van een laag XPEL Ultimate Plus folie. Deze revolutionaire folie is 200 micron dik (3x dikker dan de lak op je auto), zelfhelend (krassen verdwijnen van zelf) en krijgt 10 jaar garantie op vergeling.

Xpelkoffer.jpeg
XPELWearntearkit.jpg

ALLEEN MAAR Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van de XPEL Wear & Tear Pack is dat het de de lak van uw wagen optimaal beschermd is. Door de beschermende film te gebruiken, hoeft u niet te leven met lakschilfers en bijwerkingen met een lakstift horen tot het verleden, wat niet alleen geld bespaart, maar ook tijd en moeite.

In deze kit beschermen we:

  • Het randje van alle portieren

  • De instaplijsten

  • De kofferinleg

  • De Holtes van de klinken

Onze vakkundige installateurs plaatsen de folie terwijl u wacht.

Kort samengevat

XPEL Wear & Tear Pack biedt een effectieve manier om de gevoelige delen van uw voertuig te beschermen tegen krassen, beschadigingen en slijt. Dankzij deze beschermende film kunt u langer genieten van een schadevrije wagen, wat zowel op esthetisch als op praktisch vlak voordelen biedt.

Je wagen is het waard! Boek onderstaand meteen je afspraak.

Boek Nu

EXTRA SERVICES

XPEL FUSIOn plus ceramic coating

Van de marktleiders in zelfherstellende lakbeschermingsfolie komt FUSION PLUS, een keramische coating waarop je kunt rekenen. XPEL FUSION PLUS Ceramic Coating is speciaal ontwikkeld voor carwraps en gespoten oppervlakken en biedt ongeëvenaarde glans, superieure hydrofobe bescherming en verbeterde krasbestendigheid met één enkele applicatie. Je auto wordt water & vuilafstotend, super gemakkelijk proper te houden dus.

 

Een kleine meerprijs voor een grote impact op jouw wrap

CARWASH AT HOME

Kies je voor een wrap met een keramische coating, dan hoef je zelfs je auto niet meer zelf te wassen. We bieden je een professionele wasbeurt aan huis aan.*

Zo blijft je wrap in absolute topstaat, zonder kopzorgen.

VIRTUAL WRAP SHOWROOM

Om je op voorhand een beeld te kunnen geven van hoe je wagen er gaat uitzien met je droomkleur, kunnen we een virtuele 3D rendering maken op onze XIX ZENO Virtual Wrap Showroom.

 

Zo kan je je wagen uit elke hoek bekijken en in verschillende weersomstandigheden om een goede keuze te maken. Deze service is GRATIS. Vraag naar jou 3D Rendering.

CAR TRANSPORT

Is je wagen nog in bestelling? Of staat hij al bij de dealer? Je hebt geen tijd om hem zelf te brengen? Wij halen je wagen met gesloten transport op bij je thuis of bij de dealer zodat hij geen schade oploopt onderweg naar ons. Wij kunnen de allerlaagste sportwagens vervoeren. Vraag ons voor meer info & prijzen.

IMG_9272 2.JPG

ONLINE SERVICES

Al je favoriete onderhoudsproducten beschikbaar met een muisklik. In onze webshop kan je de beste producten om je wrap proper te houden of extra te beschermen zo bestellen, ze worden aan huis geleverd. Bekijk onze webshop op: https://www.bcsignature.be/product-page

XPELPromopack.jpg