top of page
Fuzed Bond Gold carwrap
Fuzed Logo White
AS SEEN ON FLEET TV

EEN NIEUWE KLEUR EN GEEN STEENSLAG OF KRASSEN MEER? DAS WRAP GEFIXT!

Bescherm jouw wagen tegen steenslag, krassen, vandalisme en meer met een gekleurde, zelfherstellende carprotect folie. Wij brengen een matte of glanzende folie aan die het koetswerk volledig zal beschermen.

Color fuzed paint protection film 

BC Signature werkt enkel met de meest revolutionaire "Gefuseerde folie" beschikbaar op de markt, een combinatie van PWF en XPEL folies. Deze unieke folies weerstaan meer invloeden, vergelen niet, zijn zelf-herstellend en bieden bovendien tot 10 jaar fabrieksgarantie.

THE ART OF CARWRAPPING, CERTIFIED

  • 11 jaar en meer dan 1.900 wraps ervaring;

  • Tot 12 jaar garantie

  • Zelfhelende folie (krassen verdwijnen vanzelf bij warmte);

  • Op te nemen in Omnium verzekering;

  • Meest ervaren PPF installers in de BENELUX

  • Suxion Luchtfiltratie systeem om stof te vermijden. (uniek in

  • België)

  • Vlot verwijderbaar*;

*enkel geldig op niet herspoten koetswerkonderdelen zonder lakschade

Dallara Stradale Smaragd Green Fuzed Carwrap

GLANZEND, SATIJN of MATT?

Fuzed Bond Gold wrap

Je hebt de keuze tussen de standaard glanzende kleuren met of zonder Metallic, of een gamma aan matte folies. Dit biedt dus alle mogelijkheden van een kleurverandering, met een beduidend langere levensduur en zelfheling, alle voordelen dus van een PPF.

Om je op voorhand een beeld te kunnen geven van hoe je wagen er gaat uitzien met je droomkleur, kunnen we een virtuele 3D rendering maken op onze ZENO Wrap Showroom.

 

Zo kan je je wagen uit elke hoek bekijken en in verschillende weersomstandigheden om een goede keuze te maken. Deze service is GRATIS. Vraag naar jou 3D Rendering.

VIRTUAL WRAP SHOWROOM

De FUZED garanties zijn sterk, en de glans is ongeëvenaard in folies.
Geen "orangepeel" effect en door de zelfheling verdwijnen waskringen en andere gebruikskrasjes vanzelf.

Krasvrij en waskringloos

Fuzed Logo Black

Wij garanderen je dat je lakbescherming virtueel onzichtbaar is. De FUZED kleurfolies zijn super flexibel zodat ook de fijne hoekjes en kantjes mee gewrapped kunnen worden.
Wij garanderen je alvast dat je aan de buitenzijde de originele lakkleur nier meer zal zien.

ONZICHTBAAR

NOOIT MEER STEENSLAG

PPF Folies zijn 2 tot 3x dikker dan klassieke wrapfolies, waardoor ze een ontzettende goede bescherming bieden tegen steenslag, en diepere krassen.

Bij Fuzed heb je de dikte van de kleurfolie + de XPEL PPF met een totaal van 300 micron!

BCSignature Logo

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om je een correcte prijsofferte op te maken.

EXTRA SERVICES

Om je het leven nog gemakkelijker te maken bieden we je nog enkele extra services aan:

CARWASH AT HOME

Kies je voor een wrap met een keramische coating, dan hoef je zelfs je auto niet meer zelf te wassen. We bieden je een professionele wasbeurt aan huis aan.*

Zo blijft je wrap in absolute topstaat, zonder kopzorgen.

PARBRIES,
YOUR Protection for your windshield

Parbries Windshield Protection is een innovatief product dat is ontwikkeld om de voorruit van uw voertuig te beschermen tegen schade. Of het nu gaat om steenslag, sterren, barsten of andere vormen van beschadiging, Parbries biedt een effectieve oplossing om de levensduur van uw voorruit te verlengen voor hoofdzakelijk circuitgebruik.

Meer info?

PARBRIES raambescherming

VIRTUAL WRAP SHOWROOM

Om je op voorhand een beeld te kunnen geven van hoe je wagen er gaat uitzien met je droomkleur, kunnen we een virtuele 3D rendering maken op onze XIX ZENO Virtual Wrap Showroom.

 

Zo kan je je wagen uit elke hoek bekijken en in verschillende weersomstandigheden om een goede keuze te maken. Deze service is GRATIS. Vraag naar jou 3D Rendering.

CAR TRANSPORT

Is je wagen nog in bestelling? Of staat hij al bij de dealer? Je hebt geen tijd om hem zelf te brengen? Wij halen je wagen met gesloten transport op bij je thuis of bij de dealer zodat hij geen schade oploopt onderweg naar ons. Wij kunnen de allerlaagste sportwagens vervoeren. Vraag ons voor meer info & prijzen.

Fuzed wrap gesloten transpart

XPEL FUSIOn plus ceramic coating

Van de marktleiders in zelfherstellende lakbeschermingsfolie komt FUSION PLUS, een keramische coating waarop je kunt rekenen. XPEL FUSION PLUS Ceramic Coating is speciaal ontwikkeld voor carwraps en gespoten oppervlakken en biedt ongeëvenaarde glans, superieure hydrofobe bescherming en verbeterde krasbestendigheid met één enkele applicatie. Je auto wordt water & vuilafstotend, super gemakkelijk proper te houden dus.

 

Een kleine meerprijs voor een grote impact op jouw wrap

ONLINE SERVICES

Al je favoriete onderhoudsproducten beschikbaar met een muisklik. In onze webshop kan je de beste producten om je wrap proper te houden of extra te beschermen zo bestellen, ze worden aan huis geleverd. Bekijk onze webshop op: https://www.bcsignature.be/product-page

XPEL Onderhoudsproducten