top of page
SAM DE JONGHE.JPEG
Parbires Kleur met witte tekst.png

Ontdek parbries tijdens onze

Geen steenslag meer
in UW voorruit?
DAS WRAP GEFIXT!

PARBRIES 1.jpg

PARBRIES, YOUR Protection for your windshield

Parbries Windshield Protection is een innovatief product dat is ontwikkeld om de voorruit van uw voertuig te beschermen tegen schade. Of het nu gaat om steenslag, sterren, barsten of andere vormen van beschadiging, Parbries biedt een effectieve oplossing om de levensduur van uw voorruit te verlengen voor hoofdzakelijk circuitgebruik.

Het product is gemaakt van een speciaal ontworpen film die op de voorruit wordt aangebracht. Deze film is ultradun en bijna onzichtbaar, maar biedt toch een hoge mate van bescherming. De folie dient deskundig geplaatst te worden en hij kan op elk moment verwijderd worden zonder dat er schade aan de voorruit ontstaat.

De plaatsing van het Parbries Windshield kan naar gelang het type voorruit al binnen het uur geplaatst worden.

PARBRIES 4.jpg
PARBRIES 2.jpg

ALLEEN MAAR Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van Parbries Windshield Protection is dat het de levensduur van uw voorruit aanzienlijk kan verlengen. Door de beschermende film te gebruiken, hoeft u minder vaak de voorruit te laten vervangen, wat niet alleen geld bespaart, maar ook tijd en moeite.

Daarnaast biedt Parbries ook bescherming tegen UV-straling en hitte. De film blokkeert een groot deel van de UV-straling, wat kan helpen om verkleuring en veroudering van het interieur van uw voertuig te voorkomen. Bovendien kan de film ook helpen om de voorruit koel te houden, wat kan bijdragen aan het comfort van de bestuurder en passagiers tijdens warme dagen.

Kort samengevat

Parbries Windshield Protection biedt een effectieve manier om de voorruit van uw voertuig te beschermen tegen schade en veroudering. Dankzij deze beschermende film kunt u langer genieten van een heldere en onbeschadigde voorruit, wat zowel op esthetisch als op praktisch vlak voordelen biedt.

BCSignatureLogovideo.png

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type wagen en moeilijkheidsgraad van de installatie. 

 

Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om je een correcte prijsofferte op te maken.

CARWASH AT HOME

Kies je voor een wrap met een keramische coating, dan hoef je zelfs je auto niet meer zelf te wassen. We bieden je een professionele wasbeurt aan huis aan.*

Zo blijft je wrap in absolute topstaat, zonder kopzorgen.

VIRTUAL WRAP SHOWROOM

Om je op voorhand een beeld te kunnen geven van hoe je wagen er gaat uitzien met je droomkleur, kunnen we een virtuele 3D rendering maken op onze XIX ZENO Virtual Wrap Showroom.

 

Zo kan je je wagen uit elke hoek bekijken en in verschillende weersomstandigheden om een goede keuze te maken. Deze service is GRATIS. Vraag naar jou 3D Rendering.

CAR TRANSPORT

Is je wagen nog in bestelling? Of staat hij al bij de dealer? Je hebt geen tijd om hem zelf te brengen? Wij halen je wagen met gesloten transport op bij je thuis of bij de dealer zodat hij geen schade oploopt onderweg naar ons. Wij kunnen de allerlaagste sportwagens vervoeren. Vraag ons voor meer info & prijzen.

IMG_9272 2.JPG

XPEL FUSIOn plus ceramic coating

Van de marktleiders in zelfherstellende lakbeschermingsfolie komt FUSION PLUS, een keramische coating waarop je kunt rekenen. XPEL FUSION PLUS Ceramic Coating is speciaal ontwikkeld voor carwraps en gespoten oppervlakken en biedt ongeëvenaarde glans, superieure hydrofobe bescherming en verbeterde krasbestendigheid met één enkele applicatie. Je auto wordt water & vuilafstotend, super gemakkelijk proper te houden dus.

 

Een kleine meerprijs voor een grote impact op jouw wrap

ONLINE SERVICES

Al je favoriete onderhoudsproducten beschikbaar met een muisklik. In onze webshop kan je de beste producten om je wrap proper te houden of extra te beschermen zo bestellen, ze worden aan huis geleverd. Bekijk onze webshop op: https://www.bcsignature.be/product-page

XPELPromopack.jpg
bottom of page