FIND TALENT

ArtWrap

Your dream candidate is just around the corner.

U wil uw (super)car net dat tikkeltje extra geven? Of heeft u gewoon zin in een opvallend, gepersonaliseerd design? Dan moet u beslist eens aan carwrapping denken.

Carwrapping is het inpakken van de wagen met een - al dan niet bedrukte - folie. Deze folie kan voorzien worden van een op maat gemaakt ontwerp die uw wagen een unieke en gepersonaliseerde afwerking geeft.

BC Signature staat gekend voor een unieke restyling van uw wagen met oog voor detail en afwerking.
 

Carwrapping zorgt voor een exclusief resultaat en heeft vele voordelen. Vooreerst is er de korte termijn waarin de folie wordt aangebracht: u hoeft uw wagen slechts enkele dagen te missen - een wereld van verschil in vergelijking met de wekenlange wachttijd in een doorsnee carrosserie.


De folie beschermt de autolak en is op elk moment opnieuw te verwijderen. Van lijmresten of schade aan de lak is naderhand geen sprake. Bovendien geeft BC Signature een schriftelijke garantie tot 3 jaar op kleurvastheid en loskomen van de folie. De looptijd van deze garantie is afhankelijk van het soort folie en de staat van de carrosserie. 
 

Opgelet: om een kwalitatieve carwrapping te garanderen, dient de lak in prima staat te zijn. Carwrapping biedt een aanvulling op de klassieke carrosserie - geen vervanging ervan. Lak die niét in uitstekende staat is, dient vóór het aanbrengen van de carwrapping herspoten te worden.
 

De mogelijkheden zijn oneindig.

Onze huis designers maken een professioneel ontwerp op basis van uw eigen wagen. Dit onwerp kan aangepast of gewijzigd worden tot u 100% tevreden bent van het resultaat. Afbeeldingen, patronen, foto’s of eigen ontwerpen zijn ook mogelijk en kunnen volgens uw voorkeuren geprint worden. The sky is the limit. 

 

Wij printen enkel op de best beschikbare materialen.

Door ons eigen centraal printpunt garanderen we dezelfde kwaliteit en kleuren door gans ons installatie netwerk.

 

Onze gecertifieerde installateurs plaatsen uw wrap vakkundig en met een hoge afwerkingsgraad. Het eindresultaat is steeds verbluffend!


 

  • Lakbeschermend
  • Unieke designs
  • Snelle plaatsing
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Verwijderbaar zonder lijmresten
  • 100% personaliseerbaar zonder waardeverlies

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om u een correcte prijsofferte op te maken.

FerrariF12Gumball3000Carwrap
IMG_0671
IMG_1359
IMG_9773
IMG_9191
Tutu Chic Porsche Boxster carwrap
BMW M5 Xray carwrap design
Audi R8 V12 Black Diamond