Klik op het project om alle details te zien.

Cliquez sur le projét pour voir tous les détails.

LR Range Rover Sport Matte black metallic

We wrappen al meer dan 10 jaar auto's in matzwart en het is nog steeds een trend. Maar het is leuk om wat variaties te zien in de matzwarte wraps. Dit is bijvoorbeeld Matte Black Metallic van 3M, een nieuwe toevoeging aan de 2080-serie. Het geeft het matzwart een beetje textuur, wat het een stoere, maar stijlvolle uitstraling geeft. Dit past perfect bij de Range Rover Sports en transformeert het tot een gemeen beest. Verdient jouw wagen ook een stoere wrap? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Porsche Taycan Turbo S - XPEL Paint Protection

Eindelijk werd de eerste Porsche Taycan geleverd voor een XPEL lakbeschermingsfolie. We beginnen met de top van de lijn Taycan Turbo S, met maar liefst 761 pk met overboost. Hiermee start je in 2,8 seconden van 0-100. Omdat het zo snel is, raakt steenslag hem HARD. De volledige voorkant is dus beschermd met XPEL Ultimate Plus en we hebben ook de zijschorten toegevoegd, inclusief alle carbon accenten. XPEL Ultimate plus is een onzichtbare film en is zelfherstellend, dus krassen verdwijnen in de hitte van de zon. Bovenop de film hebben we XPEL Fusion Plus Ceramic Coating toegevoegd, zodat de auto super makkelijk schoon te houden is. De snelste elektrische auto verdient de allerbeste lakbescher

Audi S5 Car wrap Satin Silky Black

Deze reeds mega sportieve Audi S5 was een blauw exemplaar. Om het volledig om te toveren naar Satin Silky Black koos de eigenaar er ook voor om de sluitkanten mee te wrappen. Hiervoor werden de deuren vakkundig gedemonteerd en kon ons team aan de slag voor een volledige wrap. Je kan het hele process in de video bekijken. Naast de schitterende kleur werd ook een XPEL Fusion Ceramic Coating op de wrap gezet om deze water en vuil afstotend te maken. Zo is de wagen proper houden super gemakkelijk. Verdient je auto ook een super premium wrap? Contacteer ons vrijblijvend voor je offerte.

Tesla Model X Xpel Ultimate Plus

Deze Tesla Model X kreeg zijn neus beschermd met XPEL Ultimate Plus PPF-film. De kit is voorgesneden met XPEL DAP, wat een perfect voorgesneden patroon vormt. Dit maakt bescherming mogelijk zonder enige demontage. Onze XPEL Ultimate Plus folie is 192 micron dik en altijd zelfheldend, waardoor krassen vanzelf verdwijnen door de warmte van de zon. XPEL is de enige folie op de markt met 10 jaar garantie op de folie, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Bescherm je auto nog voor het te laat is! Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Porsche Boxster - Car wrap Satin Silky Charcoal

Deze Porsche Boxster 987 kreeg een totale make-over. Na een aantal jaren eigenaar te zijn geweest van deze cabriolet was het tijd voor een nieuwe look. Van het oude bruine metallic gingen we naar Satin Silky Charcoal voor een moderne, strakke look, nog steeds passend bij het bruine dak en interieur. Deze wrap geeft de auto een classy uitstraling en hij ziet er echt weer als nieuw uit. Bovenop de wrap werd een XPEL Fusion Ceramic-coating gezet, zo zal hij super gemakkelijk schoon te houden zijn. Vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Featured Posts
Recent Posts

© 2020 BY SIGNATURE BVBA. BTW NR BE 0598.688.354