top of page
pexels-tracy-le-blanc-607812.jpg

LET'S GET SOCIAL

Adverteren op social media heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele media zoals televisie, radio en print:

  1. Gericht bereik: Social media-advertising stelt bedrijven in staat om gericht te communiceren met hun doelgroep door het gebruik van geavanceerde targetingmogelijkheden.

  2. Real-time data: Met social media-advertising kunnen bedrijven in real-time data verzamelen over de prestaties van hun campagnes en deze vervolgens aanpassen om beter aan te sluiten bij hun doelgroep.

  3. Lage kosten: In vergelijking met traditionele media is social media-advertising over het algemeen goedkoper, wat het toegankelijker maakt voor kleinere bedrijven.

  4. Groot bereik: Social media platforms hebben een enorm bereik en stellen bedrijven in staat om een groot publiek te bereiken met hun boodschap.

  5. Interactie: Social media-advertising biedt bedrijven de mogelijkheid om directe interactie te hebben met hun doelgroep en hen te betrekken bij hun merk.

Hoewel traditionele media nog steeds een belangrijke rol spelen, biedt social media-advertising unieke mogelijkheden voor bedrijven om hun boodschap over te brengen en hun doelgroep te bereiken.

pexels-terje-sollie-320617 (1).jpg

ZET UW BEDRIJF IN DE KIJKER

Social media is een platform waar miljarden mensen over de hele wereld actief zijn. Adverteren op social media biedt je de mogelijkheid om gericht te communiceren met hun doelgroep en een groot publiek te bereiken. Dit leidt tot meer bewustwording van je producten of diensten en kan leiden tot verhoogde verkoop en groei van je onderneming. Bovendien is social media-advertising betaalbaar en kan de ROI (return on investment) hoog zijn.

pexels-pixabay-259100.jpg

100% FISCAAL AFTREKBAAR

 Elke vorm van reclame is 100% fiscaal aftrekbaar, en adverteren op social media is hierin geen uitzondering. Ook de BTW is volledig te recupereren.

Bereik van 17 miljoeN 
mensen/jaar

De Social Media Kanalen van BC Signature bereikten in 2022 meer dan 17 miljoen mensen. Onze Viral video's bereiken totalen van over de 40 Miljoen, iets wat ondenkbaar is met tradionele advertentie kanalen.

IMG_5482.jpg
80% belgisch.png

80 % Belgische demografie

Onze statistieken liegen niet, gemiddeld genomen wordt onze content hoofdzakelijk bekeken door Belgen en inwoners van onze buurlanden.

Logo/Product/
Bedrijf Subtiel of opvallend in beeld

Jou reclame kan zo opvallend of zo subtiel als je wilt. In samenspraak bekijken we hoe dit het beste aansluit bij ons doelpubliek.

Schermafbeelding 2023-02-15 om 15.25.41.png

IT'S ALL IN THE NUMBERS

Facebook + instagram.png

Onze Facebook en Instagram pagina's bereiken een stabiel aantal kopers. Deze converteren nog steeds het meest. Onze doelgroep bevindt zich in de 25 a 54 jarige mannen, wat een ouder (en kapitaal krachtigere) groep is dan de typische social media influencer.

Schermafbeelding 2023-02-01 om 10.08.01.png
YouTube_Logo_(2013-2017).svg.png

Met 2000 autofans hebben we een solide basis aan volgers. Heel specifieke video's hebben een lager aantal views maar zijn heel getarget op de eigenaars van die specifieke wagens.

Schermafbeelding 2023-02-01 om 13.38.59.png
Tiktok Logo.png

Ons snelst groeiend kanaal heeft meteen ook een gigantisch bereik. De gemiddelde leeftijdscategorie ligt hier tussen de 18 en 45, en toch een stevige 25% van onze content wordt bekeken en geliked door Belgische gebruikers.

Tiktok 2.jpg
Promo.png

Bij aankoop van 1 Media pakket krijg je 1 GRATIS WRAP + Ceramische coating op een wagen naar keuze!

Vraag een offerte aan voor meer informatie over deze pakketten.

EXTRA SERVICE

CARWASH AT HOME

Kies je voor een wrap met een keramische coating, dan hoef je zelfs je auto niet meer zelf te wassen. We bieden je een professionele wasbeurt aan huis aan.*

Zo blijft je wrap in absolute topstaat, zonder kopzorgen.

VIRTUAL WRAP SHOWROOM

Om je op voorhand een beeld te kunnen geven van hoe je wagen er gaat uitzien met je droomkleur, kunnen we een virtuele 3D rendering maken op onze XIX ZENO Virtual Wrap Showroom.

 

Zo kan je je wagen uit elke hoek bekijken en in verschillende weersomstandigheden om een goede keuze te maken. Deze service is GRATIS. Vraag naar jou 3D Rendering.

CAR TRANSPORT

Is je wagen nog in bestelling? Of staat hij al bij de dealer? Je hebt geen tijd om hem zelf te brengen? Wij halen je wagen met gesloten transport op bij je thuis of bij de dealer zodat hij geen schade oploopt onderweg naar ons. Wij kunnen de allerlaagste sportwagens vervoeren. Vraag ons voor meer info & prijzen.

IMG_9272 2.JPG

XPEL FUSIOn plus ceramic coating

Van de marktleiders in zelfherstellende lakbeschermingsfolie komt FUSION PLUS, een keramische coating waarop je kunt rekenen. XPEL FUSION PLUS Ceramic Coating is speciaal ontwikkeld voor carwraps en gespoten oppervlakken en biedt ongeëvenaarde glans, superieure hydrofobe bescherming en verbeterde krasbestendigheid met één enkele applicatie. Je auto wordt water & vuilafstotend, super gemakkelijk proper te houden dus.

 

Een kleine meerprijs voor een grote impact op jouw wrap

ONLINE SERVICES

Al je favoriete onderhoudsproducten beschikbaar met een muisklik. In onze webshop kan je de beste producten om je wrap proper te houden of extra te beschermen zo bestellen, ze worden aan huis geleverd. Bekijk onze webshop op: https://www.bcsignature.be/product-page

XPELPromopack.jpg
bottom of page