SLIPLO Universal Skid Plate

Beu om constant uw bumper te beschadigen op verkeersdrempels en stijle opritten? U wil zorgeloos kunnen rondrijden? Je haat het vast ook, dat schrapend geluid dat betekend dat je weer diep in je geldbuidel kan tasten om je voorbumper te herstellen.

Sliplo is een universele "Skid Plate" ook wel slijtplaat genoemd. Gemaakt van het Ultra hard kunststof dat gebruikt wordt voor sneeuwruimers zorgt dit voor een ongelooflijk sterke bescherming voor de onderzijde van je bumpers en diffusors.

Onze specialisten monteren deze zonder gaten te boren, zonder rivetten of vloeibare lijmen, maar met ijzersterke dubbelzijdige 3M klever die meteen droog is waardoor er geen extra wachttijd is.

De Polyurethaan waaruit Sliplo vervaardigd is, is werd samengesteld om maximale flexibiliteit te behouden bij koude temperaturen, een excellente slijtvastheid, en een hoge scheurweerstand.

 

Elke unit heeft een functionele rand die de aerodynamische functies te verbeteren en een "af-fabriek" look te krijgen. De glanzend zwarte afwerking is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw koetswerkkleur.

Je moet ons niet geloven, bekijk bovenaan de video en ontdek hoe s'werelds meest exotische hyper cars SLIPLO gebruiken om hun bumper en diffusors te beschermen.

 

Jou wagen verdient toch ook zo'n bescherming?

bugatti-chiron-skid-plate-1024x540-new.p

Geen product

  • Geen zorgen op stijle afritten en verkeersdrempels
  • Bespaar zuurverdiende €€€ aan bumper herstellingen
  • Uw wagen blijft als nieuw
  • Er worden geen gaten geboord
  • Dun aerodynimisch design
  • Kan schadeloos verwijderd worden
  • 10 jaar garantie

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type bumper en moeilijkheidsgraad van de plaatsing. 

Geen product

LamboSliplo
LaFerrari-Apertha-SLIPLO
918MB-4
GTS-3