Mercedes S-Klass Coupé Rusted


Mercedes S-Klasse Coupé Rusted carwrap

De Mercedes S-klasse staat voor degelijkheid klasse. Ideaal dus om een totaal veroeste print op te ontwerpen. Het geeft de Coupé een uiterst stoere look en zorgt ervoor dat deze niet ongezien voorbij komt.

Hij zal alvast opvallen tussen de deelnemers van de Runball Rally.

Kom deze en alle andere wagens bekijken aan de start in Knokke op 28/05.

Ook graag een opvallende print op uw (super)car?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

La Mercedes Klasse S est connue pour sa qualité et sa klasse. Idéale donc pour un design completement rouillé! Le covering donne la coupé un look super aggresif et il est impossible de ne pas la remarquer!.

Vous souhaitez aussi un covering sur votre voiture?

N'hesitez pas a nous contacter pour une offre.