Klik op het project om alle details te zien.

Cliquez sur le projét pour voir tous les détails.

Wrapzinnige SalonActies!

Er gaat niets boven het pure rijplezier van je wagen in je droomkleur, en/of beschermd tegen steenslag en krassen, tenzij u die wrap koopt tijdens de BC Signature Wrapzinnige Autosalon Acties. Maak hieronder je keuze tussen enkele interessante wrap configuraties met Wrapzinnige Autosalon Acties: Bestsellers: Heb je toch een andere configuratie in gedachten? Je wil graag eerst een virtueel voorbeeld zien van je wrap op je voertuig? Met onze Virtuele showroom stellen we je wrap samen zodat je meteen een beeld krijgt van het eindresultaat, op jouw wagen. Weet dat de Wrapzinnige Auto Salon acties gelden op ons volledig aanbod wraps. Kies voor de wrap van je dromen en neem voor een gepersonalisee

Porsche GT2 RS Xpel

Deze Porsche 911 GT2 RS heeft een extreem klassevolle uitstraling in deze groene metallic kleur. Om deze in nieuwstaat te behouden, maar er toch zorgeloos mee te kunnen rijden, werd de volledige snuit beschermd met Xpel Ultimate Plus folie. Deze onzichtbare steenslag bescherming is zelfhelend, waardoor krassen vanzelf verdwijnen bij warmte. Zo blijft de glans behouden en het koetswerk blijft in showroomstaat. Bescherm jouw auto voor het te laat is. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Porsche 992 protected with Xpel

Deze Prachtige Porsche 992 is gemaakt voor puur genot. Om hem in absolute nieuwstaat te houden werd gekozen om de volledige snuit van de wagen volledig te voorzien van een Xpel Platinum pack lakbescherming. Dit beschermt de volledige voorbumper, kofferklep vooraan, de voorste spatborden, spiegels en holtes aan de klinken. Deze selfhelende, transparante folie voorkomt steenslag en is zelfhelend, waardoor nieuwe krassen verdwijnen bij warmte van de zon. De volledige folie wordt voorgesneden en zeer precies geplaatst zodat hij de vorm van de wagen perfect aanneemt. Het eindresultaat is een onzichtbare bescherming van de meest steenslag gevoelige delen van de wagen, waardoor hij ongeschonden bli

Nullbar Belgium Mustang Wrap - 3M 2080 Hotrod Red

De extreme Nullbar Belgium Mustang kreeg een volledige nieuwe look. We kozen voor de 3M 2080 Matte Hotrod red folie, en brachtte een volledig 3D Motief aan op de Alphamale Performance wide-body Kit. Dit was mega tijdverslindend, en nam bijna 4 uur per spatbord in beslag, maar het eindresultaat is verbluffend. De wagen stond op Essen Motorshow op de stand van Airlift tentoon, waar deze foto's getrokken werden. Heb jij ook een idee voor een unieke wrap? Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Tesla Model 3 - Full Xpel PPF Lakbescherming wrap.

Deze Model 3 kreeg een volledige Xpel Ultimate Plus behandeling als bescherming tegen steenslag en krassen. Deze folie is transparant en zelfhelend waardoor krassen vanzelf verdwijnen bij warmte. Zo blijft uw Tesla Model 3 in absolute nieuwstaat. Bovenop de wrap werd een Xpel Fusion Ceramic coating gezet, deze maakt de wagen water & vuilafstotend, voor een ongekend gebruiksgemak. Bescherm uw Tesla nog voor het te laat is! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Featured Posts
Recent Posts

© 2020 BY SIGNATURE BVBA. BTW NR BE 0598.688.354