Klik op het project om alle details te zien.

Cliquez sur le projét pour voir tous les détails.

BMW Z4 M40i - Satin Silky Black car wrap

De BMW Z4 M40i is verkrijgbaar in "Frozen orange", een opvallende matte kleur. Deze eigenaar was eerder op zoek naar een klassevolle, stoere look en daarom werd er gekozen voor Satin Silky Black. Naast een volledige premium wrap van het koetswerk werden ook de achterlichten en reflectoren gewrapped in Xpel getinte folie, en om het geheel een super bescherming te geven werd een volledige Xpel Fusion ceramische coating aangebracht.

Ford Mustang GT - Sunflower Yellow ingepakt

Een Mustang GT is al een absolute blikvanger, maar voor deze eigenaar mocht het net iets meer zijn. Na alle kleurstalen te overlopen werd gekozen voor een unieke Satin Sunflower Yellow wrap met carbonne accenten op de spiegels, luchtinlaten, diffusor en kofferplaat. Onze installers plaatsen uiterst nauwkeurig de volledige wrap met extra aandacht voor de afwerking. Na een gedetailleerde checkup was de wagen klaar om in de zon gezet te worden. Het metallic effect van deze parelmoer kleur is echt schitterend!. Buiten de nieuwe look is het koetswerk nu ook beschermd zodat dit als nieuw blijft tot de wrap terug verwijderd wordt. In welke kleur zie jij je Mustang rijden?

Een forever nieuwe Ferrari 488 Pista met de Xpel Ultimate Plus paint protective folie

Die drempel, die steentjes op de baan, … Je kent het typische geluid maar al te goed als die je wagen hitten. Het betekent schade aan je koetswerk. Niet leuk, als jij streeft naar het ultieme rijplezier! Daarom kwam de trotse eigenaar van deze exclusieve Ferrari 488 Pista naar de specialist in lakbescherming BC Signature in Antwerpen. Wij gaven zijn supercar een full Xpel Ultimate Plus paint protective wrap. Ferrari beschermen met een protective wrap, zo pakken we het aan Onze opdracht was deze car helemaal bekleden met de ultra-transparante Xpel Ultimate Plus folie. We wrapten de hele body (met stripes) van deze opwindende wagen en ook de carbon fibre delen. Als carbon fibre onderdelen besc

Zo wordt je Tesla S pas een echte blikvanger.

Deze P100D is al de snelste Model S momenteel beschikbaar en was leverbaar uit stock. Alleen stond de kleur de toekomstige eigenaar niet aan. Geen nood, met meer dan 150 kleuren in ons gamma, kon dit razendsnel opgelost worden. De wagen werd rechtstreeks van de Tesla dealership tot bij ons geleverd en kreeg een volledige premium wrap in het Satin Light Grey. Het lijkt nu wel een naakt alu spaceship. Xpel Fusion coating Je Tesla Model S in topconditie houden? Beschermen tegen chemische aanvallen zoals zuren van vogelpoep, insecten en krachtige producten van de carwash? Er zeker van zijn dat je die elektrische wagen niet elke dag moet wassen? Dat kan! Als laatste hebben we bij deze auto een vo

BMW Z4 M40i - XPEL Lakbescherming Wrap

De nieuwe BMW Z4 is een pareltje. Om deze dan ook in nieuwstaat de houden, wordt deze best beschermd met een Xpel lakbeschermingsfolie. Deze bestaat in glanzend (XPEL Ultimate plus) alsook Satijn, mat (Xpel Stealth) voor bv de Frozen Orange afwerking. In bovenstaande video zie je beide afwerkingen simultaan geplaatst worden op 2 BMW Z4 M40i edities. Xpel folies zijn virtueel onzichtbaar, zelfhelend (krassen verdwijnen vanzelf bij warmte) en krijgen tot 10 jaar garantie. Hou dus ook jouw wagen in absolute showroom staat, en contacteer ons voor een offerte.

Featured Posts
Recent Posts

© 2020 BY SIGNATURE BVBA. BTW NR BE 0598.688.354