top of page

Waskringen, krassen en steenslag zijn de ergste nachtmerrie voor de echte autoliefhebber. Geen probleem, na een bezoekje naar de detailer, een diepe wasbeurt dan een goede polierbeurt en wat wax ziet je auto er weer als nieuw uit. Prima voor de detailer in kwestie, maar volkomen weggegooid geld, want niets voorkomt nieuwe krassen, kringen en steenslag. Als je pech hebt ziet hij er na enkele weken al terug niet uit.

Je auto laten polieren is als after-sun smeren als je verbrand bent, of de morning after pil. Net als bij voorgenoemde is dit ook schadelijk voor je lak, je poliert namelijk elke keer een beetje lak weg tot er niets meer overblijft, om nog maar te zwijgen over de oplopende kosten. Daarnaast zijn er geen enkele garanties. Vraag maar eens aan een detailer of er een garantie op krassen of steenslag is en let op zijn reactie. 

XPEL Lakbescherming beschermd je koetswerk VOOR de eerste kring of steenslag een feit is. de 200 micron dikke, transparante folie voorkomt contact van steenslag met de lak, en heeft een zelfhelende toplaag waardoor lichte krassen en waskringen vanzelf verdwijnen door warmte (van de zon of warm water)

Daarnaast krijg je van ons een unieke Altijd Nieuw Garantie, die lakschade aan de beschermde delen vergoed als deze zich toch zouden voordoen (zo zeker zijn we!)

We plaatsen ondertussen reeds 9 jaar XPEL lakbescherming, en er zijn zoveel tevreden eigenaars die kiezen voor folie ipv polieren, dat de detailers en de fabrikanten van hun omzet voor polieren serieus zien dalen. Ondertussen bieden de meeste detailing fabrikanten hun eigen lakbescherming aan om het gat te vullen. Deze folies zijn een eigen gelabeled "wit product" daar geen enkele fabrikant zijn eigen folie produceert. Komt er nog bij dat polierders geen of zeer weinig ervaring hebben met het plaatsen van folies

en hun werkplaats hier niet op voorzien is. Het stof van polieren is onmogelijk van onder de folie weg te houden indien dit in dezelfde ruimte gebeurd.

Voorkomen is beter dan genezen, dat weet iederen.

Stop dus met je geld weggooien aan polierbeurten, en kies voor een XPEL lakbescherming met 10 jaar garantie.

Vraag vandaag nog je offerte aan!

bottom of page