Reclamewraps/Covering Commercial

FIND TALENT

Your dream candidate is just around the corner.

Er is maar 1 indruk belangrijk, de eerste! Een merk spreekt het onderbewust zijn van een consument aan en wat deze de eerste maal ziet spreekt binnen enkele seconden. Je merk zou zich moeten kunnen uiten als: Professioneel, betrouwbaar, bereikbaar, klaar wanneer men ze nodig heeft, proper en verantwoordelijk. Enkel het wrappen van je voertuig garandeert niet dat klanten hun portefeuille openen, maar garandeert wel dat meer dan een millioen mensen je merk zien! Het is onze job om ervoor te zorgen dat elke keer je wrap gezien wordt, deze een positieve blijvende indruk achterlaat, zodat als je diensten nodig zijn, je als eerste gebeld wordt. Vanaf dan is het aan je om ze aangenaam te verassen met goede service.
Dit weten we bij BC Signature maar al te goed, en door voor ons te kiezen garanderen we je 110% dat we met je zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat u maximaal rendement uit uw wrap verkrijgt, zodat deze opportuniteiten creëert voor uw zaak en uw klantenbestand drastisch vergroot. Kies voor een wrap bedrijf dat u kan vertrouwen en dat uw merk vooruit zal helpen, kies BC Signature.

 

WAT IS EEN WRAP?

Reclame wraps is de marketing vorm waarbij uw wagen gedeeltelijk of volledig ingepakt wordt met een reclameboodschap. Het eindresultaat is een rijdend reclamebord. Wraps worden opgebouwd uit verschillende grote geprinte folies die op uw voertuig gekleefd worden. De folie kan gemakkelijk verwijderd worden achteraf. Onze geavanceerde folies kunnen zowel vlakke (vrachtwagens of bussen) als afgeronde en diep gebogen toepassingen aan zoals wagens, bestelwagens, jeeps en boten, ongeacht de vorm.

"Als je team niet in duidelijk gebrande voertuigen met een opvallend design  in vlot leesbare taal rondrijdt, mis je - elke dag - een ongelooflijke opportuniteit." 

Marketing analyse door onderzoekers en verkoopsvertegenwoordigers hebben de doeltreffendheid van mobiele reclameborden onderzocht. Hieruit blijkt dat de mobile media borden 97% percent herinnering veroorzaken, en 99% van deelnemende ondervraagden vindt mobiele advertising doeltreffender dan klassieke vaste reclameborden. 3M kwam tot de conclusie dat 91% van de doelgroep  reclameboodschap en afbeelding op een gewrapte vrachtwagen opmerkte en cijfers van het verkeercentrum vlaanderen tonen aan dat op locale trajecten de maandelijkse visibiliteit kan varrieren van 1 tot 4 miljoen hits! Product research toont aan dat 94% van de ondervraagden zich een mobiel reclamebord herinneren, met 80% die zich de specifieke reclameboodschap herinnert. De bestudeerde mobiele reclame campagne resulteerde in een verhoging van verkoop van 107%

  • Verhoogde zichtbaarheid in straatbeeld
  • Hoge ROI (return-on-investement)
  • Verhoging van naambekendheid en imago
  • Unieke designs op maat (in-house designers)
  • Het nieuwe visitekaartje
  • Volledig personaliseerbaar naar huisstijl
  • Eenvoudig in onderhoud
  • probleemloos verwijderbaar na enkele jaren
  • 3 jaar garantie.
wrapcalculatoricon.png

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om u een correcte prijsofferte op te maken.

Lioness Toyota CR-V Carwrap
Diatech Meubelbak Carwrap
Mookie Mercedes Sprinter Carwrap
Fiat Ducato carwrap MCJ
Desperados Mini Countryman carwrap
VW Caddy Carwrap GWIELEK
Fiat Doblo Lodewijckx Carwrap
Helimo Mini Countryman Carwrap