U wil uw wagen net dat tikkeltje extra geven? Of heeft u gewoon zin in een ander kleurtje of een complete make-over? Dan moet u beslist eens aan carwrapping denken.

Carwrapping is het inpakken van de wagen met een - al dan niet bedrukte - folie. Deze folie kan voorzien worden van reclame, maar evengoed kan het gaan om een kleurenfolie die uw wagen een unieke en gepersonaliseerde afwerking geeft.

BC Signature staat gekend voor een unieke restyling van uw wagen met oog voor detail en afwerking.
 

Carwrapping zorgt voor een exclusief resultaat en heeft vele voordelen. Vooreerst is er de korte termijn waarin de folie wordt aangebracht: u hoeft uw wagen slechts enkele dagen te missen - een wereld van verschil in vergelijking met de wekenlange wachttijd in een doorsnee carrosserie.


De folie beschermt de autolak en is op elk moment opnieuw te verwijderen. Van lijmresten of schade aan de lak is naderhand geen sprake. Bovendien geeft BC Signature een schriftelijke garantie tot 3 jaar op kleurvastheid en loskomen van de folie. De looptijd van deze garantie is afhankelijk van het soort folie en de staat van de carrosserie. 
 

Opgelet: om een kwalitatieve carwrapping te garanderen, dient de lak in prima staat te zijn. Carwrapping biedt een aanvulling op de klassieke carrosserie - geen vervanging ervan. Lak die niét in uitstekende staat is, dient vóór het aanbrengen van de carwrapping herspoten te worden.
 

De mogelijkheden zijn oneindig. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan folies in verschillende kleuren: glanzend, metallic, mat, parelmoer en zelfs 3D-gestructureerde folies (zoals carbonlook, alligator of geborsteld aluminium). Alle andere kleuren, afbeeldingen, patronen, foto’s of ontwerpen zijn ook mogelijk en kunnen volgens uw voorkeuren geprint worden. The sky is the limit. 
 

  • Lakbeschermend
  • Unieke kleuren
  • Snelle plaatsing
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Verwijderbaar zonder lijmresten
  • 100% personaliseerbaar zonder waardeverlies

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om u een correcte prijsofferte op te maken.