FIND TALENT

Boatwraps

Your dream candidate is just around the corner.

Bij boten zijn zowel volledig geprinte wraps zeer populair bij speedboten, en kleurveranderingen naar al dan niet metallic glanzende en matte kleuren bij motor- & zeilyachten zeer in trek. Een wrap is ideaal om een iets oudere boot weer helemaal up-to-date te maken, of een nieuwe boot een exclusieve look te geven.

Geprinte wraps krijgen een extra dikke laminaat laag zodat ze bestand zijn tegen het gebruik op water.

 

Verander uw kleur tot in het oneindige. Een lichte of donkere achtergrond? Mat, glanzend of zelfs metallic? Wat het ook is, wij hebben een ruime kleurkeuze. Wilt u de kleur afstemmen op uw interieur? Geen probleem, aan de hand van kleurstalen kiezen we de kleur die het beste past. Kies voor uw favoriete kleur, of stem het af op interieurdetails, alles is mogelijk. Bekijk het volledige Gamma Mactac Folies.

 

Al onze wraps zijn volledig personaliseerbaar. Of uw boot een 2015 Sunseeker of een 1978 Bayliner, elke wrap is op maat gemaakt voor het specifieke merk, model en bouwjaar. U kan niet enkel de kleur kiezen, maar u kan het design laten aanpassen met teksten, logo's en styl. Het mooiste is dat alle aanpassingen aan het ontwerp geen extra kosten met zich meebrengen, deze zijn inbegrepen. Wij blijven het ontwerp aanpassen tot u zegt dat het perfect is en 110% tevreden bent.


Contacteer ons voor een offerte of een afspraak om de kleurstalen te bekijken of uw ontwerp te bespreken.

  • Uiterst UV Bestendig en wordt niet mat (polieren en herschilderen is verleden tijd)
  • Beperkte voorbereiding nodig (er moet niet geschuurd worden)
  • Snelle plaatsing 
  • Enorme kleurkeuze
  • Vlot verwijderbaar
  • Extra bescherming Gel Coat
  • Prijs/levensduur verhouding is ongeëvenaard
  • Extra beschermlaag tegen krassen optioneel beschikbaar.

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om u een correcte prijsofferte op te maken.

© 2020 BY SIGNATURE BVBA. BTW NR BE 0598.688.354